ЗА НАС

Ние сме екип от специалисти в различни области. Заедно сме повече от 20 години. Обединява ни стремежът към високото качество и разгръщането на потенциала ни. В работата си разчитаме на професионализма, креативните идеи, доброто качество, етичното отношение и изпълнение на срочните договорености с нашите партньори. В дългосрочната си практика работим и сме изградили приятелски отношения с много клиенти, сред които са едни от най–големите издателства и фирми в България.

Приемаме и обработваме запитванията за оферта в най–кратки срокове. Даваме професионални консултации на клиентите за оптимално изпълнение на проектите им. Не правим компромиси с качеството на използваните материали и консумативи. Винаги сме готови за двустранен диалог в процеса на работа. Изпълняваме поръчките в кратки срокове при атрактивни цени.

Какво можем да правим с нашия машинен парк?

ОФСЕТОВ ПЕЧАТ

Листов офсетов печат върху всички видове обемни хартии (50-120 гр./кв.м.), офсетови хартии (70-250 гр./кв.м), двустранно хромови хартии и картони (80-350 гр./кв.м.) и едностранно хромови хартии и картони (80-400 гр./кв.м.)

Ролен офсетов печат върху вестникарски хартии (40-50 гр./кв.м.), обемни хартии (50-80 гр./кв.м.) и офсетови хартии (60-80 гр./кв.м.)

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Дигитален печат върху различни видове офсетови и хромови хартии, стикерни хартии и богата гама луксозни релефни картони. Качествена изработка на чернобели и цветни, както и на нестандартни печатни материали. Формат А3 и по-голям.

КНИГОВЕЗКИ УСЛУГИ

Цялостна гама от книговезки услуги за производство на всички еднолистни, многолистни продукти, брошури и мека повързия, включително и ръчна изработка на изделия от картон и мукава.

Рязане: осъществява се на двата прави и тристранния нож.

Сгъване: на сгъвачните машини или ръчно; в зависимост от вида или сложността на изделието и желанието на клиентите (дипляни, книговезки коли и др.)

Влагане и шиене: на влагочно шевната машина или ръчно; в зависимост от изделието или изискванията на клиентите (брошури, списания, кочани и др.)

Набор и залепване: наборът се осъществява на 19 секционната колонаборна машина изделията се залепват с термолепило със или без странично подлепване, в зависимост от спецификата на продукта и заданието. Производственият капацитет е 1800 цикъла в час.

Пакетиране: в полиетилен. При необходимост продуктите се пакетират поединично и се влагат няколко изделия в един пакет.

Облагородяване: ламиниране, UV - лакиране, частично лакиране, преге, топъл печат, каширане и щанцоване на изделията.

можете да научите повече за нашите машини тук

С какви материали работим?

Използваме хартии и картони на утвърдени производители, като поддържаме всички видове формати и грамажи на склад.

Използваме мастила К+Е на водещият производител BASF, като в зависимост от изделието могат да бъдат стандартни или PANTONE.

РАЗПОЛАГАМЕ СЪС СКЛАДОВО СТОПАНСТВО

СКЛАД И ЛОГИСТИКА

При договаряне клиентите ни могат да съхраняват в складовите ни помещения цялата си продукция. Осигуряваме транспортиране на продукцията по техни заявки на територията на гр. София.

ГАЛЕРИЯ

ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС

С удоволствие ще ви посрещнем, ще ви покажем нашата база и ще ви представим екипа и работата си.